Tule Rautatientorille kiipeämään maailmaa paremmaksi

Meikäläinen päivystää sunnuntaina Kapuan ständillä Maailma kylässä festareilla!

Tulee mieleen tyttö sinä olet rätti -blogin kysymys Ekille. “Näytänkö mä joltain messuemännältä?

Has been -telkkarijuontajia ja entisiä missejä parjataan usein siitä, että uransa laskuvaiheessa ne päätyy kuitenkin jonnekin messuständille kauppakeskuksiin esittelemään jotain veitsisarjaa. Onneksi tämän asian puolesta seisoskelen millä tahansa kojulla mielelläni. Jopa myyn veitsisarjoja. Tai no… Anyways. Ajauduinpas aika kauas.

Tulkaa turisemaan ja kiipeämään maailmaa paremmaksi, jos nappaa ja ootte nurkilla. Vitosella pääsee testaamaan ClimbStationin ja oman kiipeilykunnon, kaikki varat ohjataan Kapua 2011 Nepal -keräykseen. Olen porukkamme ykkösikkunanpesijän ja superkerääjän, Jeren kera Rautatien torilla Kansallisteatterin kulmalla sunnuntaina iltapäivällä. Tai ehkä se on jo alkuiltaa.

Kiipeilyn lisäksi ständillä on mahdollista hankkia uunituore KAPUA t-paita Tiikeri-logolla ja tehdä muita hyvänteon ostoksia Nepalin ihmisten puolesta luontoa unohtamatta. Kapuan osasto on Rautatientorilla ihan Kansallisteatterin vieressä.

Kapuajiin voit tutustua Maailma kylässä festaritunnelmissa Helsingissä lauantaina 28.5. klo 11-20 ja sunnuntaina 29.5. klo 11-18!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: