KAPUA menee kirpparille

Tarvitsetko kaappitilaa ja avaruutta asuntoosi? Luovu ylimääräisestä tavarasta. Vastapainoksi saat hyvän mielen ja tuet kestävää kehitystä Nepalissa (ja vähän Suomessakin).

Kapualaiset yhdistävät myyntipöytänsä ja voimansa 19.6 sunnuntaina ja laittavat tavaran kiertoon. Kaikki myyntituotto menee lyhentämättömänä Nepaliin.

Tämä kirpparisunnuntai on eri jännä, koska olen aikaisemmin kirjoittanut samasta aiheesta Hidasta elämää – sivulla. Silloin minun oli vaikea määritellä hintaa omille tavaroilleni, joihin olin kiinnittänyt historiaani ja menneisyyttäni. Olisin halunnut raijata kaiken roinan takaisin kaappiini määrittelemään itseäni ja tekemään menneestä merkittävää tai ainakin vaatia siitä lupumisesta vastineeksi kohtuullista hintaa.

Nyt olemme haalineet myös muiden tavaroita myyntiin. Onko helpompaa myydä toisten menneisyyttä? Siinä ei ole mitään omia muistoja kiinni. Todella jännää ja mielenkiintoista.

Sinäkin voit tulla ihmettelemään, miten kaupanteko sujuu tai jopa tekemään löytöjä yhteen haalimistamme aarteista. Tule shoppailemaan kestävämpää maailmaa! =) Kuka sanoo, ettei kuluttamalla voi vaikuttaa?! Kaikki tuotto menee suoraa keräykseen.

Kuvia edellisestä kirpparikeikasta.

Tyytyväisiä asiakkaita?

Iloinen myyjätär päässään “maolainen pannumyssy”, joka on löytynyt joidenkin jatkojen jälkeen. Sori, jos joku sen nyt tunnistaa omakseen tästä kuvasta. Tero? Ja joku oikeasti osti tuon pastaessun. Entinen kämppis sujautti sen salaa muuttolaatikkooni, kun pakattiin yhteinen keittiö puoliksi.

Siinä hän lajittelee saalistaan.

Yhdessä on hauskempaa! Ja ystävien kanssa entenkin. Ansaittiin mielestämme urakan päätteeksi oluet. Pienet. ; )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: