Aamu ja TV

 

Kävästiin nopsasti Jeren kanssa päivittämässä Kapua-kuulumiset Aamu-telkkarissa. Tästä linkistä voi tarkistaa näytämmekö nyt reissun jäljiltä valaistuneilta sekä tietty Jeren huiputusparran pituuden. Ja rakkaat ihmiset, vuoden loppuun asti voi lahjoittaa!

Kyllä siellä telkassa on vaan niin nastaa, että ei voi olla ajattelematta, että siellä olis hauskaa olla taas pitkästä aikaa töissä. Ottaiskohan ne takas, jos oikein nätisti pyytäis? ; ) Tässä sen kunniaksi klippi menneisyydestä Heikki Paasosen ja Peltsin kera. Terveisiä lähes kymmenen vuoden takaa. Siis, kirjoitinko kymmenen. Apua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: