Kalliolaiset kerryttivät Nepalin pottia lähes sadalla eurolla

Ponnistan ylpeänä juuri Kalliosta Himalajalle ! ❤

Spontaani puistokirppis Kalliossa kartutti Kapua-pottiani mahtavat 97 euroa ja 75 senttiä. Kiitos kaikille kallioilaisille osallistumisesta! Melkein sata metriä ylämäkeen Kallion kontribuutiona. Jihuu! Go Kallio. Ja mikä parasta, sain sen verran tavaraa takaisin kiertoon, että onnistuin siirtämään kierrätyskeskuksen vihdoinkin asunnostani kellarikomerooni. Huh, se siitä tekosyystä vallitsevalle kaaokselle.

Ihana aussi-ystäväni polki ihka-uudella pyörällään auttamaan minua kamojeni kanssa kauppapaikoille. Nähdessään torstai-aamupäivänä ihmisiä kuhisevan puiston, hän riemuitsi: kirpputori flashmob. Yhtäkkiä joku random puisto Kalliossa vaan täyttyi tuhansista ihmisistä ja meillä oli meneillään kirppistapahtuma. Ja vielä loistokelillä ja mahtavalla fiiliksellä. Fantastista. Mitä me tehtiin ennen facebookia? Toden totta, päivä oli minunkin mielestäni täysi kymppi.

Ystäväni odotteli malttamattomana, milloin poliisi rynnistäisi paikalle ja sulkisi kaiken yhteisen kivan. Hän oli varma, että kerta kaupunkilaiset ovat itse järjestäytyneet, eikä kukaan ole vastuussa tapahtumasta, eikä näin olleen kääri sen kustannuksella rahaa, poliisi on pakotettu hajottamaan joukko ja lopettamaan kaupittelu. Poliisit ajelivat rauhallisesti puiston ympäri ja ystäväni lähti olkiaan kohauttaen kohti uusia jännittäviä käänteitä eli polkemaan kohti terassia.

Toiset kaverini totesivat, että meininkihän oli kuin Berliinissä konsanaan. Halvemmaksi tuli matkustaa omassa kaupunginosassaan.

Hauskaa jengiä oli liikenteessä ja moni oli kiinnostunut myös kuulemaan Nepalista ja Kapuasta. Ihanat kalliolaiset. Ne välittää. (:

Sipa-Kapuaja paistattelee päivää naapuri kojussa. Keli oli mitä mainioin. Olimme valinneet myyntipaikan niin, että saimme köllötellä auringissa melkein koko päivän. Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että poltin naamani. Vaikka minulla oli hattu, aurinkolasit ja aurinkorasvaa. Mutta aussi-ystäväni totesi, se muuttuu huomenna rusketukseksi.

Ja jengiä riitti.

Kapua oli esillä kahdessa pisteessä. Salla-Kapuaja on kirppareiden ammattilainen, hänellä oli puistossa mukanaa jopa pöytä ja tuoli. Tässä hän kaupittelee kookos…kukkaroa (?) Joka muuten kuulema meni kaupaksi(huom.)

Kalle-Kapuaja myös messissä.

Puistokirppis juttuja:

Uusi Musta, Helsingin Uutiset, Kansan Uutiset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: