Kesä – loma

Välillä on hyvä hidastaa ja tarkistaa oman häröilynsä suuntaa. Kun pää pursuaa idiksiä, unet täyttyvät varainkeruusta ja kalenteri pullistelee treenejä, on hyvä loikoa riippukeinussa kirjan kanssa.  Sitten on taas voimia elokuussa intoutua.

Rakastan kirjastoja ja kirjakauppoja. Aina kun menoni alkaa muistuttaa kaistapäistä kaahausta, poikkean kirjojen äärelle hiljaisuuteen. Myös ulkomailla kirjakaupat on oiva vaihtoehto, jos kaipaa hetken rauhaa, muttei jaksa enää yhtäkään keskiaikaiseta kirkkoa (tai ne on täynnä mekastavia turisteja).

Olen siirtänyt kesälomani marraskuulle Nepalin reissua varten, joten duunit täytyy edellenkin kaikesta huolimatta hoitaa, eikä pääse kone kokonaan pysähtymään, mutta muuten heinäkuussa ajattelin ottaa vähän taukoa. Lakata päivittämästä koko ajan, irrottautua hetkeksi verkosta ja keskittyä joutilaaseen hetkessä elämiseen. Fiilsitellä tätä, mitä nyt on käsillä, eikä keskittyä pelkästään suunnittelemaan tulevaa.

Ps. Yhteisessä Kapua keräyspotissa on jo huikeat 22 735,95 euroa!

Lahjoita oma panoksesi näin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: