Tervetuloa mukaan tekemään kympillä hyvää

Yhteinen 365 metrinen loikka on otettu!

Päätin kokeilla verkostojen voimaa, moniko kavereistani lähtisi mukaan kympin kampanjaan facebookissa. Aika moni! Ja sen lisäksi  jo muutamassa päivässä mukaan oli ilmoittautunut myös minulle aivan tuntemattomia hyväntekijöitä. Wau. Ihmiset yllättävät aina positiivisesti. Olin jotenkin ihan liikutuksissani tästä ja lähettelin kaikille vain sydämiä.

Kurkkaa Tehdään kybällä hyvää naamakirjassa.

Pelkästään sata ihmistä on klikannut itsensä osallistumaan tapahtumaan. Se on tosi monta tyyppiä. Ne ei esimerkiksi mahtuisi yhteen linja-autoon vaan tarvittais kaksi. (: Se tarkoittaa tuhatta euroa. Siis TUHATTA euroa. Olen luvannut itselleni ja mitä ilmeisimmin lupaan saman tässä nyt teille julkisesti, että jos kamppikseeni osallistuu yli 150 ihmistä, teen Kapua-biisin. Tottahan jokainen on laulun arvoinen!

Keräyspäivityksen mukaan viikossa WWF:n tilille on kerääntynyt huimat 365 euroa. Siis viikossa, se tuntuu aivan uskomattoman upealta. Kiitos kaikille. Nyt jos koskaan on mahdollisuus tehdä kympillä hyvää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: