Alt Maker

This is the best shot you’ve got. Just do it! (:

Olen virallisesi inspiroitunut! Päätimme parisen olutta sitten Alternative Maker Faire kokoontumisen Korjaamolla. Jau! Olimme yhdessä sitä mieltä, että nyt olisi hyvä aika luoda yhteisöllinen kasvatusalusta ja tai epämääräinen räjähtävä kontti tekemiselle, hakkeroinnille, personoinnille, tusaamiselle, väsäämiselle, kokkaamiselle, koodaamiselle, korjaamiselle, kierrättämiselle ja oivaltamiselle. Kaapelilla tapahtuu konkreettisesti lokakuussa. Hitto, miten siistiä. Homo habilis, käteväihminen. Peukalo siirtyy keskeltä kämmentä toimimaan ja käyttämään työkaluja. Veltostuneet tietotyöläiset, oletteko valmiita näkemään kätenne jäljen? ; )

Ville Peltola tweettas kuvan mun esityksestä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: