Apua, mitä mä teen?

Sain tällaisen viestin:

“Dear User, Your domain ‘kalliostakukkulalle.com‘ will expire in 60 days time on April 27th, 2012.”

Pidän deadlineista. Ne takaavat, että jotain on pakko tapahtua johonkin määräaikaan mennessä. Ne rytmittävät toisiaan seuraavia tuokioita, vähän samalla tavalla kun tahtiviivat ryhdittävät nuotteja. Ennen kuin törmään seuraavaan pystyviivaan, ehdin käydä läpi vain määrätyn määrän sävelkulkuja ja vetää henkeä. Dedikset (omat ja ulkopuolelta annetut) on sitä metainfoa, joka ei välity lopputulokseen, mutta auttaa jäsentämään arkea tai teosta. Jaahas, Nuppu, oliskohan sitten vuoro siirtyä asiaan?!

“Kotiosoitteeni” menee vanhaksi. Olkoonkin niin, että rahalla siitä selviää, (naturally, they have my creditcard information) nyt olisi hyvä hetki miettiä, jatkaako tätä blogia vai ei. Palveleeko se edelleen tarkoitustaan? Tavallaanhan tämä blogi liittyy kapuamiseen, joka on nyt ohi. Vaikka seuraavaksi mieleni tekisi (salaa) kiivetä mount Kenialle, minulla ei ole siihen varaa – onneksi.

Tätä on ollut hirmu hauska kirjoittaa, enkä malttaisi kokonaan luopua blogaamisesta, mutta onko hölmöä julkaista Kalliosta kukkulalle -nimen alla jotain ihan muita tekstejä. Pitäisikö kirjoituksissani sitten kuitenkin olla joku näkökulma, ihan noin niin kun lukijaakin ajatellen? Eipä sillä, että näissä mun rustailuissa nyt mitään niin selkeää punaista lankaa olisi muutenkaan, mutta olen yrittänyt huomioida myös lukijoita.

Auttakaa mua!

– Luleeko tätä blogia kukaan?

– Pitäiskö mun jatkaa?

– Pitäiskö mun jatkaa toisessa osoitteessa?

– Pitäiskös mun blogissa olla joku projekti/näkökulma?

Ja jos kukaan ei vastaa, niin mitä mä sitten teen?

4 thoughts on “Apua, mitä mä teen?

 1. Tervehdys!

  Kalliosta kukkulalle on mun mielestä hyvä nimi ja ei sido teemaa mihinkään tiettyyn asiaan, kuten vaikkapa Kallioon, kukkulaan tai allatiiveihin. Eli jatka, mutta älä stressaa. 🙂

  t. Kim

  1. Tere! Kiitti navigointiavusta. Koitan olla ressaamatta! Yritän vaan tunnistaa jotain merkkejä, jonka mukaan täällä www:ssä pitäis luovia. Ei sidota teemaa minkään maankuoren korkeiden kohtien allatiiveihin. 😉

 2. Haloo http://www...!
  Kalliosta kukkulalle on melko laajan oloinen ja salliva sekä erittäin hyvä (!) nimi. Sen lisäksi mun mielestä kirjottaminen on hyvästä ja uskon, että aina löytyy pienempiä ja isompia projekteja joista voi kirjoittaa, miksi tarvitsisi sitoa sitä johonkin tiettyyn aiheeseen jos kuitenkin kaiken takana on tää olemisen projekti..?

  t. Meri

  1. Melko salliva on hyvä…Pidän erityisesti tuosta olemisen projektista. 😀 Mutta teema-blogit on vaan niin paljon selkeämpiä. Tosin harvalla tyypillä se tosin kait elämäkään ihan pysyttelee annetussa näkökulmassa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: